Afscheid VERA School
Door: Joyce
Blijf op de hoogte en volg Joyce
09 December 2010 | Zuid-Afrika, Kaapstad
Hebben jullie allemaal een fijne Sinterklaas gehad?
Vandaag heb ik helaas afscheid moeten nemen van alle kindjes en collega's op de school. Het is een raar afscheid, omdat iedereen de school verlaat vanwege de zomervakantie, alleen ik kom niet meer terug...nou ja ik heb eigenlijk al gepland dat ik nog even op visite ga net voordat ik terug kom naar Nederland, ik heb het afscheid een beetje uitgesteld haha! Ondanks dat was het toch vreselijk, ik had me groot gehouden tot aan de laatste persoon, toen barstte ik in tranen uit. En het afscheid nemen van de kindjes was raar, want zij begrijpen er geen snars van dat je niet meer terug komt en over het algemeen zijn ze ook te opgewonden dat ze naar huis mogen. Alleen Dylan (Mama en Mandy weten wie ik bedoel) was helemaal in de stress, dat was echt zielig om te zien.
Nu ben ik dan weer in Observatory en dinsdag ga ik aan mijn grote avontuur beginnen :) Heb er zin in! Ik heb een Bazbus ticket van Kaapstad tot aan Johannesburg gekocht. Dit ticket is van onbeperkte duur en je kan opstappen en uitstappen waar je maar wilt, super relaxed dus.
Ik zal nog even een kleine update doen van de afgelopen weken. Het eerste weekend na mijn laatste verhaal was ik uitgenodigd door een leerkracht van de school, zij woont in de buurt van Stellenbosch (jaja van de wijn) en zij heeft een dochter van 25, dus ik heb vooral mijn weekend met haar doorgebracht. We hebben uiteraard lekker wijn gedronken (oeh en ik heb een patat speciaal gegeten haha), zijn naar een markt en een braai geweest en ik ben naar een concert in de botanische tuinen geweest. De maandag na dit weekend heb ik met een aantal collega's Lion's Head beklommen en hebben we de opkomst van de volle maan gezien. Het weekend daarop was ik uitgenodigd op een feestje (een braai natuurlijk) van een leerling van de school. En die zondag heb ik voor het eerst de sirene op het strand gehoord, dat wil zeggen dat er een haai gesignaleerd is op max. 100 meter van de kust en dat iedereen uit het water moet, bizar. En afgelopen weekend was ik weer naar Observatory gegaan, want daar was een festival het gehele weekend. Mijn laatste weekend hier heb ik niet erg veel gepland, voornamelijk een beetje relaxen en geld besparen voor mijn reis.
Ik wil jullie alvast een hele fijne kerstmis wensen en ik houd jullie op de hoogte van mijn reis!
Kusje
09 December 2010 - 19:41
Sanne:
klinkt allemaal weer fantastisch! Veel plezier!!
xx -
09 December 2010 - 20:11
Karlijn:
Haa meissie!
Klinkt goed daar hoor :-) Doe je wel voorzichtig met de sharks?!
De komende reis klinkt ook gaaf dudie, geniet ervan! En niet teveel traantjes laten hoor, gewoon lekker genieten.
Dikke kus -
09 December 2010 - 21:04
Sylvia:
Hey dudie,
Ik blijf het grappig vinden dat je het ene na het andere grote dier tegenkomt :P Heel veel plezier op je reis, ook alvast een fijne kerst.
Dikke kus en veel liefs -
09 December 2010 - 21:15
Marjolein:
Zomervakantie, pff daar kan ik me nu echt helemaal niets bij voorstellen... Moet 's ochtends gewoon krabben (de auto), zo hard vriest het hier! Heel veel plezier het rondreizen! kus -
10 December 2010 - 09:50
Sjoerd:
Goed om te horen dat je het nog steeds naar je zin hebt daar. Heel veel plezier met je reis!!! Xxx -
10 December 2010 - 10:11
Imke:
Klinkt erg goed Joyce! Kijk maar uit met die haaien en andere grote beesten. We willen je wel weer heel terug zien :). -
10 December 2010 - 12:04
Rutger:
Klink goed hoor Joyce! Druk druk druk als altijd haha! Maar wel superleuk! Geniet ervan, heb onwijs viel spass met reizen!
x -
10 December 2010 - 22:31
Mams:
Hoi meis,
ook die haai had zin in een feesie.
Ze gunnen hem ook niks!!!
Heel veel plezier meis, wij bibberen wel terwijl wij je leuke verhalen lezen.
Dikke KNUFXX -
10 December 2010 - 22:31
Mams:
Hoi meis,
ook die haai had zin in een feesie.
Ze gunnen hem ook niks!!!
Heel veel plezier meis, wij bibberen wel terwijl wij je leuke verhalen lezen.
Dikke KNUFXX -
12 December 2010 - 18:56
Mani:
ha joycie!
hoe heb je de eerdere reacties van de andere marjolein en mij uit elkaar kunnen houden? :) vandara nu maar ff mani. bedacht t me nu pas haha.
klinkt top! wat is een braai??? hoe is t reizen nu? of begin je echt pas morgen? geniet ervan. ben heel benieuwd!
hele dikke kus! -
12 December 2010 - 19:15
Ellen:
Sjattiee!!! Leuk weer van je te horen! Echt moeilijk he zo'n afscheid, vond ik ook in Nepal. Gelukkig blijven de mooie herinneringen voor altijd! Miss you babe, ik ga komend weekend mijn ticket boeken, waarschijnlijk ook naar Kaapstad! heb er zin an ! dikke kusss en geniet van je trip!! xxxxxxxxxxxxx -
14 December 2010 - 11:09
Gilles:
Ha Joyce,
Pak ze aan daar! Maak er een mooie reis van en jij ook fijne feestdagen;-)
x Gilles -
14 December 2010 - 21:53
Evelien:
Hee Joyce,
Wat een super tijd heb je in Zuid-Afrika, heel veel plezier met het reizen. Ben benieuwd wat je allemaal nog gaat doen, blijf je wel posten?!
Liefs Evelien -
15 December 2010 - 21:16
Gaby:
hey meid,
Zo te lezen heb je het erg naar je zin en hoef je je niet te vervelen, geniet er nog maar lekker van. jij ook hele fijne kerstdagen toegewenst en een spetterend oud en nieuw natuurlijk. Zal wel gek zijn in die warmte!
groetjes en kusjes
gaby