Net voor vertrek
Door: Joyce
Blijf op de hoogte en volg Joyce
26 September 2010 | Nederland, Breda
Het is dan bijna zo ver! Sinds gisteren heb ik al mijn vertrouwde kamertje in Maastricht verlaten en over 3 daagjes vertrek ik naar Kaapstad. Ik zal jullie zo goed mogelijk op de hoogte proberen te houden van mijn avonturen.
Kusje
26 September 2010 - 19:02
Tes:
Goede reis lieve Joyce en heeel veeeeeel plezier daar! Ik ga je verhalen volgen:)
Liefs Tes -
26 September 2010 - 19:07
Karlijn:
Heeeel veel plezier lieve Joycie! Maak er een toptijd van.
MWAH! -
26 September 2010 - 19:09
Femke:
Hey joyce! Geniet van je verblijf in kaapstad. Ik ben jaloers! Maak maar heeeeel veel foto's, t kunnen er nooit genoeg zijn! Pas goed op jezelf, hoewel ik denk dat dat wel goed zal komen. En bovenal: baie dankie! ;-) ik ga je reisverhalen met veel plezier volgen. Liefs, fem -
27 September 2010 - 06:42
Ik ga je missen Joyce! Maak er een topfeestje van daar;-) -
27 September 2010 - 08:02
Truuske:
Hey joyce!
Heel veel plezier in Kaapstad! Wanneer kom je weer terug? Hopelijk ben je er weer als ik er ben! Geniet ervan!
Dikke kus uit Kiwiland -
27 September 2010 - 10:01
Thomas:
Hee Joyce, maak er een supermooie tijd van!! Kus -
27 September 2010 - 12:35
Roos:
Hey Joycie!
Hopelijk ga je als je daar bent wel wat uitgebreidere verhaaltje schrijven.....;)
Je gaat vast en zeker een geweldige tijd hebben. En als je een beetje heimwee hebt gewoon Guusje opzetten!
Dikke x en heel goede reis! -
27 September 2010 - 13:36
Rutger:
Joycie! Heel veel plezier nogmaals! Geniet ervan, het wordt fantastisch!!!
x -
27 September 2010 - 19:27
Evelien:
Hee Joyce,
Super veel plezier, ben benieuwd naar al je verhalen!
Liefs Evelien -
28 September 2010 - 14:51
Ellen:
Sjattieeeee! Morgen is het zover...! Vond het iig al een top feestje vrijdag en weet zker dat je aankomende avonturen net zo fantastisch gaan worden! Geniet ervan, Liefs en hele dikke kusssen van mijj -
28 September 2010 - 20:23
Kim :
Wow, je gaat morgen al naar Kaapstad! Spannend zeg! Geniet van je tijd daar en van al het moois dat Zuid-Afrika te bieden heeft! Zal je hierop volgen :)!
X Kim -
29 September 2010 - 07:29
Zef:
ha Joyce, veel plezier en succes. Ik wens je toe dat je op deze reis minstens evenveel leert en ervaart als je bij ons hebt gedaan. -
29 September 2010 - 11:42
Rianne:
Heeeeeel veel plezier! ik hoop dat ik veel verhaaltjes ga lezen, om me jaloers te maken :P
ps. Vergeet je amperbroekies niet! -
29 September 2010 - 13:11
Roos:
Joyce!
Je zit nu in het vliegtuig... spannennnnnnnnnnnnnd
Succes je eerste daagjes (komt allemaal goed ;)) -
30 September 2010 - 07:57
Paul:
hoi joyce,hoop dat je een goede vlucht heb gehad en toch niet te veel vertraging heb gehad,een groet hier uit het natte breda
doeiiiiiiii -
30 September 2010 - 10:37
de 1e keer niet gelukt denk ik
nog maar een keer,hoop dat je niet te veel vertraging heb gehad en dat je goed bent aan gekomen
groetjes -
30 September 2010 - 10:38
succes -
01 Oktober 2010 - 18:37
Pomme:
Volgens mij ben je al op weg... Op zoek naar nieuwe avonturen!!! Ik wens je een hele mooie en leerzame reis en we hopen daarna al je verhalen te mogen horen tijdens een "ouderwets" dineetje met je BJZ "collega's"...
Liefs Pomme -
02 Oktober 2010 - 16:59
Mandy:
Zussieee!!!
ik ben jaloers, jij heb daar vast mooi weer en wij zitten hier in de regen.
tot over 3 weekjes!!!!
kusje -
03 Oktober 2010 - 09:29
Wim En Corrie.:
Heb jij een goede vlucht gehad? morgen veel plezier met de kinderen, groetjes ,van ons Corrie. -
03 Oktober 2010 - 13:34
Carla:
Hoi meis,
Ga er maar eens lekker van genieten. Dit wordt een top tijd voor jou waar je nog lang aan terug zou denken. Ik mis je dikke kus en tot gauw xxx -
20 Oktober 2010 - 08:51
Paul:
hoi joyce heb je al een tel nr of een e-mail adres waar ik een keer naar kan schrijven,veel succes daar en ik hoor nog wel van je
doei